Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Duo rolgordijn

Duo rolgordijnen zijn ook wel bekend onder de namen prestige rolgordijn, roljalouzie, of multishade en is op dit moment zeker één van de meest gewilde vormen van zonwering. Eén van de redenen hiervoor is de functionaliteit. De gordijnen zijn ideaal voor iedereen die graag wil genieten van de zon in huis, maar ook zo nu en dan privacy of verduistering wil creëren. Het beste van twee werelden tegelijkertijd, de elegante stijl van een rolgordijn in combinatie met de functionaliteit van horizontale jaloezieën.

Privacy en lichtinval

De naam ‘rolgordijn’ zelf zegt eigenlijk al genoeg: een gordijn dat naar boven en naar beneden op te rollen is. Duo rolgordijnen onderscheiden zich van gewone rolgordijnen door de dubbele laag. Door de transparante en niet-transparante banen die langs elkaar heen schuiven, kunt u zelf de hoeveelheid lichtinval in uw huis bepalen: gesloten, gedeeltelijk open of volledig open. De horizontale banen scheppen een ruimtelijk gevoel, terwijl u zelf bepaalt in welke mate u naar buiten wilt kijken en hoeveel ruimte u mensen geeft om naar binnen te kijken.

De keus is aan u

Duo rolgordijnen bestaan altijd uit 100% polyester en zijn leverbaar in een veelheid aan kleuren en motieven. Aangezien u zelf de raamdecoratiekans krijgt om het product te ontwerpen, kunt u deze perfect afstemmen op uw eigen interieur.

De bestelbreedte varieert van 80 cm tot 270 en 278 cm breed, waarbij u kunt kiezen uit kant en klare, of op maat gemaakte gordijnen. De standaard hoogtes zijn leverbaar van 180 cm en 260 cm hoog, of op maat gemaakt leverbaar van 60 cm tot 278 breed met een hoogte van 260 cm. Speciaal maatwerk is leverbaar in een beperkt aantal kleuren en beschikbaar tot 260 en 280 cm breed.
Bovenaan bevindt zich de cassette. Dit is een luxe afwerking waarin het gordijn in en uit wordt gerold. Ook voor deze cassettesystemen kunt u zelf een keuze maken uit verschillende kleuren, van wit tot zwart, van mat metaal tot geborsteld.
Met de soepele kettingmechaniek is het rolgordijn geruisloos op en neer te laten en de stoffen achter elkaar te schuiven.
Voor de onderlat heeft u de keuze uit twee modellen.

De beste raamdecoratie vindt u  bij ons!

Linkruil.org

Comments are closed.