Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een ecobed de ideale manier van natuurlijk wonen

Bent u een echte natuurliefhebber? Dan is een ecobed echt wat voor u! De matrassen op dit bed zijn namelijk 100% biologisch en daarmee natuurlijk. Naast dat dit ecobed volledig biologisch is zijn deze matrassen als klap op de vuurpijl ook nog volledig fairtrade! Het matras is gemaakt van scheerwol, paardenhaar, kokos en katoen. Er zijn veel verschillende soorten matrassen en voor iedereen is het van belang dat er wordt gekozen voor een passend ecobed. Zo zijn de matrassen voor buikslapers anders dan matrassen voor mensen die veel op hun rug slapen. Ook je postuur speelt een enorm belangrijke rol bij het uitzoeken van een matras. Zwaardere personen hebben namelijk een ander matras nodig dan een licht persoon. Het verschil zit hem in de structuur van het matras.

Eco Dekbed

Er is een enorme keuze aan dekbedden, bijvoorbeeld: donzen dekbedden, vierseizoenen dekbedden, wollen plaids en katoenen dekbedden. Het katoenen dekbed is erg geschikt voor mensen die het ’s nachts erg warm hebben. Het vier seizoenen dekbed is voor alle seizoen geschikt. U hoeft uw dekbedden dus niet per seizoen te verwisselen dit scheelt veel tijd en natuurlijk heeft u voordeel van de lagere kosten vanwege de eenmalige aanschaf! Alle producten voor de samenstelling van een ecobed zijn vanzelfsprekend 100% biologisch en fairtrade! Zo zorgt u ervoor dat u goed bezig bent met natuur en milieu!

Eco lattenbodem

Naast het matras is de lattenbodem voor een ecobed ook erg van belang voor de nachtrust. Als een matras goed is uitgekozen en de lattenbodem past niet bij de persoon en daarmee niet van de goede kwaliteit kan dit uw nachtrust behoorlijk belemmeren. Het ecomatras kan ook beschadigen als de lattenbodem niet van goede kwaliteit is. Bekijk dus bij aanschaf van een nieuw matras altijd even naar uw lattenbodem! Met een lattenbodem van ecobed heeft u altijd een goede lattenbodem die bij uw favoriete slaaphouding past. De lattenbodems van ecobed zijn er in verschillende soorten, u kunt kiezen voor de volgende uitvoeringen: een verstelbare lattenbodem, een elektrisch verstelbare lattenbodem en een rol bodem.

Maar ook de totale missie om te gaan ecologisch wonen komt met een ecobed steeds dichterbij.

Linkruil.org

Comments are closed.