Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een ensuite met en suite deuren een blikvanger in iedere woning

Bent u tevreden over de inrichting van uw woning? Straalt het interieur de juiste sfeer uit en voelt u zich er helemaal thuis? Soms kan het zijn dat uw woning nog niet helemaal af lijkt of net niet die warme sfeer uitademt waarnaar u opzoek bent. Dit kan aan het meubilair, het kleurenpallet of de accessoires te liggen, maar misschien bent u hier juist heel tevreden over. In dit artikel informeren we u graag over hoe u een prachtige sfeer in uw woonkamer aan kunt brengen.

Heeft u weleens van een ensuite gehoord?

Hoewel het tegenwoordig niet meer voorkomt, werden woningen vroeger van een ensuite voorzien. Dit is eigenlijk een chique naam voor het scheiden van de woonkamer in twee aparte ruimtes. Een voor- en een achterkamer. Dit scheiden werd gedaan middels een (kasten)wand met daartussenin twee schuifdeuren. Deze en suite deuren waren meestal voorzien van prachtige panelen en ingezet met glas in lood. Door de deuren te sluiten ontstonden er twee aparte kamers zoals een eet- en zitkamer bijvoorbeeld, maar door het glas in de deuren oogde de ruimte met gesloten deuren nog steeds ruimtelijk.

Er zijn nog veel oude woningen waarin de originele kamer ensuites bewaard zijn gebleven. Deze woningen zijn dan ook zeer gewild. Maar voor het hebben van dergelijke sfeervolle elementen hoeft u niet op zoek naar een vooroorlogse woning, want zelfs in een nieuwbouw woning zijn en suite deuren aan te brengen.

Waar kunt u terecht?

Wellicht is dit precies wat uw woonkamer nodig heeft om die sfeer te creëren waarnaar u op zoek bent. Ons advies is in dit geval een afspraak te maken met een ervaren vakman om een kamer ensuite voor u op maat te laten maken. Deze komt eerst bij u thuis om uw wensen door te spreken en de ruimte op te meten. Vervolgens zal hij een ontwerp maken van uw droomensuite. De stijl en afwerking bepaalt u helemaal zelf. Een echte vakman zal altijd gebruik malen van de beste materialen zodat jarenlang kunt genieten van dit stukje vakmanschap en de warme en elegante sfeer.

Linkruil.org

Comments are closed.