Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een geweldige villa op Curacao

Jarenlang heb ik gedroomd van de ideale vakantie op het prachtige eiland Curaçao. Echter is een trip naar Curaçao wel enorm prijzig, en om deze reden heb ik eerst een aantal jaren moeten sparen voor mijn droomvakantie. Echter was het dit jaar dan eindelijk zo ver, en hebben wij een villa on Curaçao gehuurd. Dit tegen een verrassend laag tarief, voor een geweldige villa op het altijd zonnige Curaçao.

Details van de villa op Curaçao

De villa was voorzien van allerlei gemakken. Zo heeft de villa een volledige airco in het hele huis, en heb je daarnaast de beschikbaarheid over 4 slaapkamers en 3 badkamers. Gezien het feit dat wij de vakantie met 3 stellen hebben gedaan, was dit ideaal voor iedereen. Op deze manier had iedereen zijn eigen privacy. Daarnaast is er internet verbinding in het huisje, en konden wij mannen in de avond ook op de playstation 3 spelen zodra de vrouwen een wijntje aan het drinken waren op het terras. Bovendien heb je ook de beschikbaarheid over allerlei keukengerei, waardoor er altijd heerlijk gegeten kan worden.

Ben jij benieuwd naar de specialist die deze villa verhuurd? Bekijk dan eens de website van SEA Holiday Villa’s! De specialist op het gebied van villaverhuur op Curaçao!

Linkruil.org

Comments are closed.