Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een Infrarood Sauna of Houten Sauna Kopen?

Eindelijk thuis. Even genieten. Even rusten. Even tot jezelf komen. En waar doe je dat beter dan in de badkamer? Eens een ruimte waarin men zich gebrekkig kon wassen en inmiddels je eigen baken van wellness. Wat past er dan nog beter dan een sauna? En welke soort past het beste bij u? Een infrarood sauna of een houten sauna? De keuze is geheel afhankelijk van u. Beide doen hun werk uitstekend. Maar slechts één is voor u bestemd.

De houten sauna

De houten sauna is de ultieme klassieker binnen de thuiswellness. Al honderden jaren maakt men in Finland gebruik van deze manier van ontspannen. Ooit begonnen als gebruikelijke verwarming in huis maar langzamerhand gegroeid tot de basis van gezondheidscentra. In een heteluchtbad van hout komt u volledig tot rust terwijl uw huid en spieren tot in de diepste mate ontgift worden.

De infrarood sauna

In een infrarood uitvoering ondergaat u dezelfde effecten als in de houten variant. Toch zijn er enkele verschillen op te merken, die voor uw keuze van belang kunnen zijn. Zo is de omgevingstemperatuur binnen de infrarood een stuk koeler in vergelijking met andere type sauna’s. Wanneer u ouder bent of minder tegen hitte kunt, dan is het de ideale oplossing wanneer u toch van alle fysieke en mentale voordelen die een sauna biedt wilt genieten, zonder last te hebben van de bijkomende hitte. De infrarode stralen dringen namelijk dieper door in het lichaam, waardoor er minder warmte nodig is om hetzelfde effect te bereiken.

Waar een sauna kopen?

Net als bij iedere aankoop die voor lange tijd mee moet gaan, moet u bij de aanschaf van een sauna zeker niet over één nacht ijs gaan. Online zijn vele modellen te vinden en alhoewel iets voordeliger in prijs, weet u nooit zeker wat u koopt en of hetgeen u koopt, ook daadwerkelijk bij u past. Ga hiervoor dan ook altijd naar een ervaren saunaspecialist met brede ervaring binnen de saunabranche. Hier kunt u terecht voor professioneel advies, waardoor u zeker weet dat u een goede aankoop doet. Dat de kachel goed werkt, de deur goed geïsoleerd is en u niet binnen een aantal jaren met een slecht werkende installatie zit. Een goede sauna kopen doet u bij een echte specialist. Uw professioneel adviseur leidt u graag rond door de showroom en voorziet u van meer informatie.

Linkruil.org

Comments are closed.