Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een mooie plant voor in de zomer

Voor een mooie tuin in de zomer is het leuk om wat verschillende planten en andere producten te gebruiken. Een aantal mooie planten kan de tuin een stuk vrolijker en mooier maken en het zorgt ervoor dat je lekker kan blijven genieten en bezig kan zijn, want een mooie tuin krijgen is 1, maar een mooie tuin houden is wat anders. Zeker als het wat lekker weer begint te worden, dan zijn de mensen al snel geneigd om lekker naar buiten te gaan. Sommige planten kunnen niet al heel vroeg worden geplant, deze groeien pas als het echt zomer is. Denk dan bijvoorbeeld aan de Persicaria amplexicaulis. Deze plant groeit het liefst in de volle zon bij warme temperaturen.

Persicaria amplexicaulis

Deze plant heeft een aantal kenmerken die eigenlijk niet bestemd zijn voor een land als Nederland, denk bijvoorbeeld aan de regen die er in Nederland valt, er valt hier regelmatig wel een bui, zeker in de zomer en daar kan de plant juist niet tegen. De Persicaria amplexicaulis staat het liefst in de zon met wat hogere temperaturen. De plant bloeit dan ook alleen van juli tot september als de temperaturen op zijn hoogst zijn. Je moet dus goed kijken of een Persicaria amplexicaulis wel in je tuin past.

Genieten in de zomer

Als de zomer is aangebroken, dan wordt het tijd om te genieten. Denk bijvoorbeeld aan het lekkere weer waardoor je buiten gaat zitten en dan wil je dat wel in een mooie tuin doen, dit kan alleen als de tuin ook echt is opgeknapt. De Persicaria amplexicaulis kan hier een mooie bijdrage aan leveren en ervoor zorgen dat er mooie kleuren en geuren in de tuin te vinden zijn.

Contact opnemen

Wil jij nu weten wat het mooiste en beste is voor jouw tuin? Dan kan je altijd contact opnemen, je kan ook even langsgaan om te vragen wat de beste mogelijkheden zijn.

 

Linkruil.org

Comments are closed.