Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektricien Enschede maakt uw wandcontactdoos

Een middelbare elektricien Enschede nodig ? school student Pierre en Marie de Saint – Lô mei deelnemen aan de nationale finale van de Algemene Skills Competition . Julien Gancel verdedigen zijn kansen in zijn specialiteit elektrotechniek.
” Hier zijn we bezig met een verwarmde ruimte , ” zegt elektricien Enschede Julien Gancel . Van een natuurlijk nogal gereserveerd , de lange, donkere jongeman in heldere rode blouse werk komt tot leven als hij het heeft over de elektricien Enschede technische kenmerken van het besef dat hij aangescherpt in de school workshops Pierre en Marie Curie . ” Het is nogal een goede student “, zegt Emmanuel Barbera , zijn elektrische leraar . De middelbare school zal volgende maand deelnemen aan de nationale finale van de Algemene Skills Competition bij Conde- sur – Noireau in Calvados , van 19-23 mei
“Dit jaar , presenteerden we voor de eerste elektricien Enschede keer twee studenten , en Julian Cyprien , die duidelijk het potentieel had “, zegt Samuel Challe , hoogleraar elektrotechniek . Beide studenten saint- wetten , terminal ELEEC ( Elektronica , energie , communicatie -apparatuur ) , deelgenomen maart technische test van de open competitie . “Er waren nog een paar gerichte vragen maar over het algemeen vond ik het examen heel simpel. Het proces duurde vijf uur , maar elektricien Enschede na vier , beantwoord ik alle vragen en ik werd voorgelezen terug naar mij , “zegt Julien Gancel . Met Cyprien , ” we hadden heel gereden . We hadden de onderwerpen van voorgaande jaren beoordeeld . ” En zij bracht twee woensdagnamiddag tijdens ” om een ​​beetje verder te gaan . ” “Als ik kan winnen , zal het goed zijn ”
Julien won zijn ticket naar de laatste fase : het is een van de twaalf kandidaten uit 500 geregistreerd. ” Een vorm van erkenning ” elektricien Enschede voor de St. Lois , die in zijn vrije tijd , is ook geïnteresseerd in de informatica. “Ik maak server beheer en de ontwikkeling van websites. De besturingssystemen zijn ook veel dezelfde logica als in elektriciteit. ” De jonge man speelt gitaar en het beoefenen van inline hockey elektricien Enschede in Saint- Lô .

Linkruil.org

Comments are closed.