Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektricien Hengelo heeft opnieuw toegetreden

Kevin Henderson elektricien Hengelo heeft opnieuw toegetreden tot de Hartlepool – based business als Operations Director , na verscheidene jaren elektricien Hengelo werkzaam voor huisvestingsmaatschappij Vela Group .

De benoeming is een terugkeer naar het bedrijf waar Kevin leerde het vak als timmerman , voorman , site manager en contracten manager .

Hij zei : ” Ik kwam naar Gus Robinson Ontwikkelingen elektricien Hengelo toen ik in mijn jaren ’20 en was hier voor het beste deel van 30 jaar , het leren van mijn handel en het doorlopen van verschillende rollen .

“Het is een bedrijf ik weet heel goed , dus ik ben blij om terug te zijn op zoek na de behandelingen kant van onze grote bouwprojecten in elektricien Hengelo aanvulling op het toezicht op de elektrische installaties, loodgieterij en mechanische contracten.

” Dit is een rol die ik ben enthousiast over en het is een geweldige kans als de zakelijke lijkt meer in de richting van het bouwen van woningen en grootschalige ontwikkelingen te identificeren . ”

Kevin , die is 53 en van Hartlepool , is een specialist in elektricien Hengelo veiligheid en gezondheid voor de bouwsector en zal verantwoordelijk zijn voor het stroomlijnen van procedures binnen Gus Robinson Ontwikkelingen aan een aanspreekpunt voor operationele sites van de firma en projectteams vestigen.

Zijn vooruitgang van meubelmaker tot directeur weerspiegelt ethos van het ontwikkelen van de vaardigheden en ervaring van haar medewerkers en geeft hen een platform om naar het hoogste niveau van het bedrijf.

Kevin : “Dit is een bedrijf die echt gelooft dat mensen haar grootste troef en de sky is the limit voor iedereen die wil om een mooie carrière te ontwikkelen. Ik elektricien Hengeloben een duidelijk voorbeeld van. ”

De benoeming van Kevin Henderson komt slechts een paar weken na Gus Robinson Ontwikkelingen aangeworven Steve Bell als zijn Land en Development Director en Dave Cutler als Electrical Manager ; zoals de bouwsector blijft tekenen elektricien Hengelo van herstel in het Verenigd Koninkrijk

Linkruil.org

Comments are closed.