Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektrische haard

Bent u op zoek naar gezelligheid in huis? Dan is een elektrische haard een goed idee, een haard zorgt voor veel warmte en gezelligheid in huis. Als u meer voor de gehele ervaring gaat kan u beter voor een houtkachel gaan. Hiermee haalt u natuurlijk de complete belevenis in huis van de natuurlijke vlammen en het geluid van het knisperende vuur. Om een echte haard in huis te halen moet er wel altijd een geschikt rookkanaal geplaats worden waardoor de rook kan ontsnappen. Als u dit niks vind is een elektrische haard misschien meer iets voor u.

Elektrische haard versus een echte haard
Een elektrische haard is een stuk makkelijker dan een echte haard. Een groot voordeel is dat een elektrische haard gelijk aan staat, een echte haard moet toch eerst opwarmen en beginnen met branden. Elektrische haarden worden de laatste tijd steeds realistischer en populairder. De haarden zijn dan ook makkelijk te bedienen met meestal een afstandsbediening, met één klik is de elektrische haard aan en kunt u genieten van de gezelligheid en de warmte! Het is ook steeds vaker mogelijk om de haard zelfs via de mobiele telefoon of tablet te bedienen. Er kan voor een elektrische haard dan gekozen worden uit een inbouwhaard of een vrijstaande haard. Het nadeel van een inbouwhaard is dat er een rookkanaal geplaats moet worden en dit hoeft bij een vrijstaande haard niet.

Elektrische wandhaarden
Het is bij een elektrische haard ook mogelijk om voor een wandhaard te kiezen. Het voordeel hier van is dat je hier niet beperkt ben tot alleen hitte bestendige materialen, bij dit type haard kan er ook gekozen worden voor materiaal als gips en MDF. Wilt u meer informatie over alle verschillende soorten haarden of bent u geïnteresseerd in een haard voor bij u thuis? Neem dan een kijkje op de website van Haardjesland, hier vindt u een groot aanbod van verschillende soorten haarden!

Linkruil.org

Comments are closed.