Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektrische sfeerhaard

Je was pas op bezoek bij kennissen, want die hadden een nieuw huis gekocht. Inbegrepen bij dat huis zat een elektrische sfeerhaard. En dat zag er ontzettend leuk uit. Het was het gezicht van de huiskamer. In het midden stond daar die elektrische sfeerhaard. Hij stond niet aan maar de uitstraling was al goed. Daar gaat het eigenlijk altijd om. De uitstraling, op het moment dat deze haard aanging was het net echt. De vlammen leken er precies op, het knetteren klonk precies zo. En na dat bezoek ben je gaan twijfelen of je toch ook niet zo’n gezellige, sfeervolle openhaard wil.

De elektrische sfeerhaard

De elektrische sfeerhaard doet niks onder als het gaat om sfeer van de echte haard. Dat is meteen al een groot voordeel. Zeker als je een wat nieuwer huis heb is het een minder grote ingreep met een elektrische sfeerhaard, dan met een echte openhaard. Bij een echte openhaard heb je altijd een opening nodig om de rook af te voeren. Bij de elektrische sfeerhaard is dat niet nodig. Alleen bij de elektrische sfeerhaard heb je een aansluiting nodig om de haard aan te zetten. Verder heb je geen hout nodig maar het gevoel van de openhaard hou je toch.

Haardjesland

De elektrische sfeerhaard is bijvoorbeeld te vinden bij Haardjesland. Deze winkel heeft allerlei soorten haarden. Er is dus voor ieders wat wils. Of je nu een grote openhaard wil of juist een wat simpele, kleine openhaard. Het kan allemaal. De elektrische sfeerhaarden zijn er in verschillen prijsklassen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je geen openhaard aan kan schaffen. Zo kan iedereen genieten van zijn eigen openhaard voor een sfeervolle woonkamer.

Contact

Kijk voor meer mogelijkheden naar de webshop van Haardjesland. Zo kun je je verdiepen in alle soorten haarden en kijken wat bij jou past. je kan ook langskomen om te kijken welke haard jij het mooiste vind.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.