Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektrische sigaret is populair geworden

De elektrische sigaret is heel erg populair geworden. Dit wordt ook wel een shisha pen genoemd. Dit is een nieuwe trend uit het Midden Oosten die de laatste jaren aan het overwaaien is naar Europa. Bij het roken van een elektrische sigaret wordt geen gebruik gemaakt van nicotine en teer. Mede daarom zijn deze elektrische sigaretten, ook wel shisha pennen genoemd, heel erg populair aan het worden in Nederland. 

Wat is het?

Er kunnen zo’n vijfhonderd tot zeshonderd trekjes uit deze sigaret worden gehaald. Als je een trekje neemt geeft een luchtdruksensor een signaaltje aan de chip die verwerkt zit in de sigaret. Deze zorgt dat de batterij stroom geeft aan het verwarmingselement waardoor er rook naar binnen komt. Hierdoor komt er dus geen nicotine en teer naar binnen. Mede daarom groeit de populariteit van deze sigaret enorm

Shisha

De shisha pen is erg populair onder jongeren. De ‘nep’ sigaret is namelijk erg goedkoop en het is in allerlei verschillende kleuren en smaken te verkrijgen. In het uitgaansleven komen ze ook steeds vaker voor. Wilt u het ook wel eens uitproberen? Kijk dan eens rond op het internet en bekijk de verschillende websites. Zeker wanneer u wil gaan stoppen met roken is de shisha pen een erg voordelige manier en het werkt vaak ook nog.

Linkruil.org

Comments are closed.