Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Er is bij u ingebroken, wat nu?

U komt thuis van een heerlijke vakantie en het eerste wat u ziet is dat er bij u is ingebroken. De hele vakantie sfeer valt in duigen. Maar wat kunt u doen als er bij u is ingebroken? U kunt gelijk een slotenmaker bellen of die even langs willen komen. Die repareren uw sloten, de geforceerde deur of het ruitje dat is ingeslagen. De slotenmaker die komt direct naar u toe als u heeft gebeld want u wilt tenslotte niet dat er nogmaals wordt ingebroken bij u in huis. Dat er spullen kwijt zijn is al erg genoeg!

Slotenmaker met 24 /7 service

Maar wat als u er pas midden in de nacht achter komt? Dan kunt u bellen met een slotenmaker met 24 /7 service. Die kunt u dag en nacht bereiken en die komen ook dag en nacht bij u langs als er wat aan de hand is met uw sloten. Want stelt u zichzelf voor dat u buiten bent gesloten uit uw eigen huis omdat u zonder sleutel de deur achter u heeft dicht gedaan. Dan heeft u per direct een slotenmaker nodig die u weer huis in kan laten. Ook al is het midden in de nacht dat u er achter komt dat u er niet meer in kan. U kunt gewoon onze Slotenmaker Direct bellen.

Inbraakpreventie

Een inbraak is niet leuk maar u kunt een inbraak ook voor komen door inbraakpreventie. Wat wordt er bedoeld met inbraakpreventie? Onder inbraakpreventie verstaan wij dat u goede sloten heeft die een inbreker niet zomaar open kan breken. Daarnaast kunt u ook anti-inbraakstrips plaatsen bij uw deuren. Of als u dat allemaal heeft maar u bent nog niet zeker van een veilig huis, dan kunt u er nog voor kiezen om al uw waardevolle spullen in een kluis op te bergen. Op die manier kan de inbreker niks van waarde meenemen.

Linkruil.org

Comments are closed.