Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Fairybell verlichting in de tuin

De tijd van kerst komt er weer aan, dus het wordt weer tijd om na te denken hoe u uw woning of bedrijfspand zo gezellig mogelijk in kerstsfeer brengt. Voor de kerstsfeer binnen is het meestal wel duidelijk. Er wordt een kerstboom geplaatst. Maar wilt u de kerstsfeer ook naar buiten toe doortrekken, dan moet u ook nadenken hoe u dit wilt realiseren. Het zal duidelijk zijn, dat kerstverlichting buiten de meeste sfeer brengt. Of u nu buiten kerstverlichting gebruikt voor uw woning of uw kantoorpand, met Fairybell kerstverlichting creëert u een sfeervolle kerstsfeer.

Fairybell kerstboom
Wilt u kerstverlichting voor buiten, dat zowel gezellig als opvallend is, dan is de Fairybell kerstboom de beste optie. U heeft geen andere kerstverlichting meer nodig, want de Fairybell kerstboom is de blikvanger bij uw woning of bedrijfspand. De kerstboom bestaat uit een gepatenteerd systeem, waarmee u een kerstboom creëert van de vlaggenmast in uw tuin of op uw terrein. Afhankelijk van het gekozen model van de Fairybell kerstboom, wordt in het donker de omgeving verlicht door honderden of zelfs duizenden LED lichtjes. U hoeft dus niet bang te zijn dat u onnodig energie verbruikt, want LED verlichting is zeer energiezuinig. Ook is de Fairybell kerstboom een goed alternatief voor een echte boom en dus milieuvriendelijk. Heeft u geen vlaggenmast? Geen probleem. Met een eigen deelbare vlaggenmast, wordt uw tuin of terrein deze kerst rijkelijk verlicht.

Type Fairybell kerstbomen
Hoe hoog uw vlaggenmast ook is, voor elke maat is er een Fairybell kerstboom te verkrijgen. Heeft u een vlaggenmast van 3 meter, dan zijn er Fairybell kerstbomen verkrijgbaar met 360 of 480 LED lampjes. Met een vlaggenmast van 6 meter, geniet u van maar liefst 900 LED lampjes. Bedrijven en instellingen hebben vaak een hele hoge vlaggenmast van 8 of 10 meter. Dan bevat de sprookjesachtige Fairybell kerstboom maar liefst 1.500 tot 4.000 LED lampjes. Hiermee creëert u de meest optimale kerstsfeer die u maar bedenken kunt.

Linkruil.org

Comments are closed.