Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Fantastische Loungeset

Ik was al een lange tijd op zoek naar een mooie loungeset. We hebben veel bekeken, maar niet echt gevonden wat we zochten. De meeste loungesets voldeden niet aan onze wensen, hadden een verkeerde kleur, of waren kwalitatief onder de maat. Totdat we op de site van FavorietXL gingen kijken.

Daar hadden ze een ruime keuze in loungesets, van diverse merken en soorten. Door de duidelijke afbeeldingen konden we goed zien wat we konden verwachten. Ook de omschrijving was erg duidelijk, wat enorm hielp bij het maken van een goede keuze. We hebben uiteindelijk drie weken geleden de loungeset besteld. We waren er direct helemaal weg van, en qua prijs viel het enorm mee ten opzichte van andere soortgelijke loungesets die we hadden gezien.

Na onze bestelling werden we netjes op de hoogte gehouden over de status van onze bestelling. Wat we erg prettig vonden is dat we zelf konden kiezen wanneer we onze loungeset zouden laten bezorgen. Uiteraard wilden we de set snel in huis hebben en na een telefoontje was dit zo geregeld. We belden de volgende ochtend vroeg en de dag daarna hadden we de loungeset al in huis! Dat was echt fantastisch. Toen we de set uitpakten zagen we gelijk dat het een hele mooie loungeset was. En het zit fantastisch! We zijn onze tuin niet meer uit te krijgen. We zitten nu zelfs als het regent buiten, te genieten van onze tuin. Wel onder een afdakje uiteraard, maar toch, we hoeven ons nu geen zorgen te maken om wat druppels op de kussens. Die zijn er zo af te vegen.

Al met al zijn we bijzonder tevreden over de service en het contact met favorietXL, een winkel die we hiervoor niet kenden. We zullen hier zeker vaker bestellen als we weer wat nodig hebben. Ik zag dat ze ook veel kampeerartikelen en speelgoed hebben. En zo’n mooie barbecue is ook zeker nog wel een keer leuk om te hebben!

Linkruil.org

Comments are closed.