Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Foto op Dibond

Wat is Dibond?

Dibond is een voortreffelijk combinatie tussen aluminium en polyethylene. Dibond is ook bekend onder andere benamingen zoals: alucobond, alu-panel en sandwich paneel. Een dibond is opgemaakt uit drie delen, waarvan de buitenste lagen gemaakt zijn uit aluminium en de binnenkant is gemaakt van een harde, zwarte kunststoflaag. Dit allemaal resulteert in een lichte, stevige en duurzaam resultaat.

Het digitaal afdrukken op Dibond geeft een verbazingwekkende kleurenintensiteit, houdt goed zijn vorm vast en zelfs bij grote formaten is het nog steeds licht van gewicht. Daarom is het ook niet zo verwonderlijk dat galeriehouders in het algemeen Dibond gebruiken bij hun exposities en deze ook prijzen om zijn kwaliteit.

Geborstelde en witte Dibond

U kunt uit twee verschillende aluminium toplagen kiezen: de geborstelde voor en de witte aluminiumplaat.

Geborsteld aluminiumplaat

Een foto op een geborstelde aluminiumplaat geeft een ruw en levendig effect. Het witte in uw afbeelding krijgt ook nog eens een speciale spiegelende effect door de achtergrond van de aluminiumplaat. Als u op bepaalde hoeken staat en een juiste lichtinval hebt, dan lijkt u foto te leven. Dit is voornamelijk geschikt voor zwart-wit afbeeldingen en of foto’s van voertuigen. Maar ook moderne architectuur of een grafisch design komt helemaal tot zijn recht op een geborstelde aluminiumplaat. Een echte eyecatcher.

Witte aluminiumplaat

Voor een helder en natuurlijk effect kiest u het beste voor een witte aluminiumplaat. Elk subtiele detail zal haarscherp naar voren komen vanuit verschillende hoeken. Het witte in uw foto zal niet geprint worden, dus het wit dat u waarneemt is van de plaat zelf. De afbeelding zal met de grootste kwaliteit worden afgedrukt op een witte ondergrond en zal net zo scherp zijn als foto op fotopapier. Verder is het ook geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen, want het is bestand tegen weer en wind.

Foto op dibond is te bestellen bij GalleryColor of ontdek de nieuwste trends op Seizoensweetjes.nl

Linkruil.org

Comments are closed.