Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Fotokader | Maak uw fotolijst op maat en zo persoonlijk mogelijk

Foto’s, schilderijen, oorkondes, diploma’s, posters, certificaten en aquarellen zijn allemaal dingen die je kunt inlijsten in een fotokader. Zo gaan deze documenten niet verloren maar krijgen ze een bijzonder plekje. Tegenwoordig worden veel foto’s op een computer gezet en daarna niet meer bekeken. Dit is natuurlijk erg zonde. Herinneringen aan een mooie vakantie, mooie avonden, leuke feestjes of gewoon mooie foto’s met je dierbaren verdienen een mooi plekje. Je kunt deze foto’s bijvoorbeeld ophangen of neerzetten op een plekje in uw huis of op uw kantoor. Bijvoorbeeld diploma’s of behaalde certificaten kunt u ook in een kantoorruimte ophangen omdat dit toch bijzondere momenten in uw carrière zijn waar u trots op bent.

 

Aanbod van de fotokader

 

Er zijn verschillende soorten fotokaders. U kunt dus een kader kiezen die helemaal past bij uw foto, oorkonde of ander document. Daarnaast moet het ook goed bij uw interieur passen. U kunt de lijst zo maken dat het helemaal geschikt is voor uw inrichting. U kunt bijvoorbeeld personaliseren op kleur en materiaal. Bij materialen kunt u denken aan hout, glas, aluminium en kunststof. Hout is bijvoorbeeld een iets klassiekere en landelijke stijl. Kunststof is moderner. Kijk dus goed naar de inrichting van uw huis welk kader hier geschikt voor is. Daarnaast worden de kaders op maat gemaakt. Je kunt dus bekijken in welk formaat u wilt dat de foto wordt uitgeprint en daarna kunt u de lijst bestellen. Deze wordt dan dus speciaal gemaakt naar uw wensen.

 

De lijst ophangen

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om het fotokader op te hangen. Je kunt dan bijvoorbeeld een drie punts ophangsysteem kopen. Met behulp van dit systeem kunt u de lijst ophangen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er niet veel schade aan de muur aangericht wordt. Dit is bijvoorbeeld anders als je met verschillende spijkers de muur moet aantasten. Het geeft uw woning een persoonlijk effect.

Linkruil.org

Comments are closed.