Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gaan led strips de wandlampen vervangen?

Led strips worden momenteel in grote hoeveelheden aangeboden. Ze zijn nieuw en er zijn veel nieuwe verlichtingstoepassingen mogelijk. Ze zijn moeilijk te plaatsen in de oude lampencategorieën. Het zijn duidelijk geen hanglampen, spots of vloerlampen. Gaan deze strips een bepaald type lamp volledig vervangen in de toekomst?

Led Strips

Het blijft leuk. Elke keer wordt er weer iets nieuws bedacht. Het is aan de consument om te beslissen of hij of zij op die nieuwe ontwikkelingen aan het wachten was. Sommige producten worden met veel bombarie geïntroduceerd, maar maken een geruisloze aftocht. Andere artikelen die men aan de man probeert te brengen, worden in korte tijd zeer populair. Een hit noemt men dat ook wel.

De strips met leds zijn zo’n hit. Alhoewel men in het begin geneigd was om de strips vooral in bars en hippe ruimtes toe te passen, waar ze natuurlijk prima op hun plek zijn, heeft men ook de mogelijkheden gezien om dit soort verlichting in huis toe te passen.

Leds voor aan de muur, vloer of het plafond

De strips zijn te krijgen in allerlei kleuren, maar natuurlijk ook met wit licht. De kleurtjes doen het uiteraard goed in een discotheek, café of tienerkamer, maar voor de woonkamer zal men toch liever strips met wit licht kiezen.

Veel mensen moeten nog wennen aan zo’n plastic strip in de woonkamer. Daarom wordt een led strip vaak weggewerkt middels een koof. Die oplossing bleek goud waard. Het effect van een koof met deze verlichtingsstrips heeft een ongeëvenaard effect.

Koven kunnen vierkant, rechthoekig en rond zijn, het maakt niet uit. Voor de strips maakt het niet uit welke vorm ze hebben want deze laten zich eenvoudig verwerken. Koven waren in eerste instantie bedoeld voor het plafond, maar vinden nu ook vergelijkbare toepassingen aan de wand en voor vloeren. En de verlichtingswinkels en –sites varen er wel bij.

Wandlampen

Wandlampen, althans die binnenshuis te vinden zijn, zijn tegenwoordig vooral bedoeld als sfeerverlichting. Een led strip is ook vooral bedoeld als sfeerverlichting. Hebben we het hier over beduchte concurrenten? Eigenlijk niet. Een wandlamp is toch vooral een brenger van accenten voor op de muur en vaak is het fraaie uiterlijk van de lamp bedoeld als eyecatcher.

Lees Meer :- http://www.iluce.nl/wandlampen.html

Linkruil.org

Comments are closed.