Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gaat u verbouwen?

Bent u uitgekeken op uw woning en bent u toe aan iets anders? Dan kunt u gaan verbouwen of u kunt een andere woning kopen of huren. Als u in uw huidige woning blijft kunt u gaan uitbreiden, misschien een mooie serre of dakkapel laten zetten? Dat is allemaal mogelijk maar gaat u dit zelf doen of laat u het over aan de professionals? Zelf kunt u kleine fouten maken met het monteren en die foutjes kunnen zich uitbreiden in grote problemen als alles is gemonteerd. U kunt het plaatsen van een serre of een dakkapel kunt u het beste overlaten aan de professionals die het bijna elke dag doen.

Aanbouw

Bij een aanbouw aan uw huis heeft u wel een bouwvergunning nodig, anders kunt u niet verbouwen. Heeft u een bouwvergunning aangevraagd en is de vergunning binnen kunt u ons inschakelen en wij gaan voor u aan de slag. Voor de verbouwing nemen wij nog contact met u op voor een afspraak. Dit doen wij om samen met u uw plannen door te spreken zodat er geen misverstanden ontstaan. Als we alles hebben doorgesproken dan kunnen onze vakmannen beginnen met de klus. Tijdens het klussen worden onze klussers in de gaten gehouden door een opzichter. Die opzichter die kijkt of alles wel goed gebeurd en of er geen fouten worden gemaakt. Op die manier wordt er alleen vakwerk geleverd.

Timmerman bij u in de buurt?

Ook bij u in de buurt is er een timmerman. U kunt bijvoorbeeld op het internet ‘Timmerman Gouda’ intypen en zo krijgt u meerdere suggesties van een eventuele timmerman in de buurt. Niet alleen voor verbouwingen kunt u een timmerman inschakelen voor renovaties, aanbouw, wanden en plafonds, vloeren en kozijnen. Bijna voor het hele huis kunt u een timmerman inschakelen. Het enige wat u hoeft te doen is een telefoon te pakken of een offerte aan te vragen op de site.

Linkruil.org

Comments are closed.