Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gas op glas

Een kookplaat is iets dat iedereen in huis heeft. Er zijn steeds meer woningen in Nederland waarbij er geen gasaansluiting meer te vinden is. Koken gaat in zo’n woning volledig elektrisch. Toch kan het zijn dat u nog wel met een gasaansluiting te maken heeft. Misschien wilt u echter wel de look van keramische of inductie kookplaat, namelijk de glasplaat. Gelukkig bestaat er dan een oplossing, want er zijn zogenaamde gas op glas kookplaten. Deze kookplaten zien eruit als keramische of inductie kookplaten, maar ze draaien op gas.

Meerdere branders
Zo’n gas op glas kookplaat op gas heeft vaak meerdere branders. De meeste gas op glas kookplaten hebben 4 branders. Elke brander heeft een aparte functie. Er zitten vaak enkele normale branders op zo’n kookplaat. Soms zit er ook een wokbrander op. Ideaal om wok gerechten mee te bereiden in je keuken.

Bestellen via internet
Een gas op glas kookplaat kun je eenvoudig via het internet bestellen. Je hebt er alleen een computer en een werkende internet aansluiting voor nodig. Even uitzoeken welke plaat je wilt kopen, bestellen, en vervolgens wachten op je bestelling. Daarna kun je de heerlijkste gerechten gaan bereiden op je gas op glas kookplaat. Wij wensen je hier heel veel plezier mee!

Linkruil.org

Comments are closed.