Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Geld besparen, kies het juiste kozijn! (Uw=0.78)!

Innovatie en duurzaamheid, twee populaire woorden, zelfs als het gaat om uw kozijnen!
Knipping is een Nederlandse fabrikant die deuren en kozijnen maakt van kunststof in combinatie met aluminium. De duurzaamheid van materialen en het behoud van energie wordt voornamelijk de laatste jaren steeds belangrijker in de productontwikkeling. Niet alleen goed voor het milieu maar ook voor de portemonnee.
De specialistische deuren en kozijnen zijn niet alleen mooi om te zien maar bieden ook nog eens optimale veiligheid. Knipping maakt niet alleen kozijnen en deuren, ook dakkapellen en schuifpuien behoren tot het assortiment.
Het unieke aan de producten is de geschiktheid voor gebruik binnen Passief bouwen!

Veilig en geschikt voor Passief huis
Knipping kozijnen en deuren hebben zo´n hoge isolatiewaarde, dat ze geschikt zijn voor een Passief huis. Dit is een energieneutraal huis dat evenveel warmte genereert als het opneemt. En dat heeft natuurlijk grote voordelen voor uw financiën. Het basiskozijn behaald een isolatiewaarde van Uw=0,78! Dat helpt u nog eens besparen op de energiekosten.

Kozijnen
Een kozijn van kunststof heeft veel voordelen ten opzichte van hout of metaal. Voor Knipping kozijnen wordt hoogwaardige, duurzame kunststof gebruikt die geschikt is voor hergebruik. Ze zijn milieuvriendelijk, omdat ze, onder andere,  een zeer hoge isolatiewaarde hebben. Nog een groot voordeel van kunststof is dat het weinig onderhoud vergt. Kunststof kozijnen hoeven namelijk niet geschilderd of gerepareerd te worden. Als u ervoor kiest om te investeren in kunststof kozijnen, dan kunt u ervan uitgaan dat ze zichzelf terug betalen. Een optimaal geïsoleerd huis bespaart immers veel energie.

Omdat niet iedereen het zelfde kozijn mooi vindt, zijn Knipping kozijnen leverbaar in verschillende stijlen, van strakke, moderne kozijnen tot juist heel authentieke, klassieke kozijnen. Heeft u een kozijn met een afwijkend formaat? Geen probleem!

Deuren
Knipping deuren zijn net als de kozijnen van kunststof en isoleren zeer goed. Door de gepatenteerde magneetsluiting onder de deur, is deze aan de onderzijde altijd goed afgesloten. Tocht, kou en vocht krijgen hierdoor geen kans. Als u kiest voor een Knipping deur, dan kunt u ervan uitgaan dat uw huis goed beveiligd is tegen inbraak. Onze deuren hebben dan ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Door middel van vingerafdrukherkenning, extra vergrendelingen, een deurwachter en veiligheidsscharnieren wordt al het ongewenste bezoek buiten de deur gehouden.

Ook onze deuren zijn te verkrijgen in verschillende stijlen. We hebben een serie Luxe deuren, Design deuren en Dynasty deuren

knipping

Kozijnen van Knipping!

Linkruil.org

Comments are closed.