Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Geweldige robuuste Scapa kleding voor de stoere vrouw

De kleding van het merk Scapa staat vaak bekend door de polo sport en de associatie die men hiermee doet. Hoe grappig is het daarnaast om te weten dat dit niet het eerste is waar zij mee begonnen zijn om te produceren. Scapa is namelijk oorspronkelijk begonnen met hun eerste winkel in het Schotse Orkney. In dit koude, gure Schotse weer was voor de bewoners veel behoefte aan warme truien, kilts en parka’s. Voornamelijk omdat het hier zo koud en guur weer is, was het voor deze bewoners essentieel om altijd lekker warm te kunnen blijven. De Scapa kleding die hier werd gefabriceerd bestond vaak uit mooie en stevige traditionele stoffen die geïnspireerd waren op de natuur, op de zee en het Schotse land.

Welke kleding heeft Scapa tegenwoordig?
Scapa heeft in de jaren nadat ze zijn gestart met hun kledinglijn een hele metamorfose ondergaan. Voornamelijk richting de vrouwelijke collecties zijn veel kledingstukken ontwikkeld. De vrouwen hebben mooie pasteltinten in hun collecties en naast lieve jurkjes en mooie blazers worden er ook kwalitatieve polotruien gemaakt en rokken die mooi vallen. De collecties zijn nog wel vaak gebaseerd op het Schotse landleven. Dit vind je voornamelijk terug in de kledingstukken die geïnspireerd zijn op het paardrijden en hoe dit zo goed en soepel mogelijk is te doen. Vrouwen moesten in het vroegere Schotland natuurlijk ook soepel op en van het paard kunnen springen, zonder dat hun kleding in de weg zat. De huidige collecties zijn hier ook nog deels op gebaseerd, zodat je de landelijke invloed nog wel terugvindt in de kleding van Scapa.

Waar koop ik Scapa?
Veel winkels verkopen de sportlijn van Scapa, maar ook is het gewone, meer elite merk van Scapa nu in meerdere winkels te krijgen. Denk maar aan Sisera, die zowel online als offline veel collecties van dit merk verkoopt.

Linkruil.org

Comments are closed.