Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glas op maat bestellen

Woont u in een Glas op maatwat ouder huis en wilt u uw glas vervangen? Dit kan enkele oorzaken hebben. U kunt bijvoorbeeld een breuk in het glas hebben of het glas is al wat ouder. Heeft u nog enkelglas? Dan is het verstandig om dubbel glas te plaatsen. Houdt u er rekening mee dat glas op maat geplaatst wordt. Er zijn verschillende soorten glas te verkrijgen. Voorbeelden van glas die u kunt plaatsen zijn:

  • Hardglas
  • Figuurglas
  • Isolatieglas
  • Enkelglas
  • HR++ glas
  • Veiligheidsglas

Elk glas heeft zijn eigen kenmerken. Zoals eerder gezegd is het belangrijk om te weten dat glas op maat geplaatst wordt. Waarom? Omdat glas plaatsen erg nauwkeurig is. Geen enkel kozijn is hetzelfde. Daarom is het belangrijk dat glas op maat geplaatst wordt. Na het plaatsen van nieuwe kozijnen wordt er ook vaak gekozen voor nieuw glas. Het is ideaal om dit te combineren omdat het kozijn er dan toch al uit is.

U kunt er voor kiezen om het kozijn zelf op te meten. Omdat het om nauwkeurige millimeters gaat kiezen mensen er ook vaak voor om iemand langs te laten komen om de afmetingen op te nemen. Vervolgens kunt u gemakkelijk het glas op maat laten bestellen. De Noorder is een handelsonderneming gespecialiseerd in glas, kozijnen en zonwering. De medewerkers van De Noorder kunnen uw kozijnen opmeten om vervolgens de maten van het glas te bepalen. Bekijk voor meer informatie de website.

 

Linkruil.org

Comments are closed.