Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glasvezel internet neemt vogelvlucht in Nederland

Steeds meer Nederlanders kiezen voor glasvezel. In Nederland zijn er al meer dan 800.000 huishoudens aangesloten op glasvezel. Al deze mensen maken dus gebruik van het supersnelle glasvezel netwerk en kunnen razendsnel internetten. Dit is iets nieuws en aantrekkelijk voor veel mensen. Daarnaast zijn er overige diensten die je bij je abonnement kunt nemen, zoals Interactieve TV en telefonie.

Supersnel internet met glasvezel
Glasvezel wordt nog niet in elke wijk aangelegd. Dit heeft te maken met de vraag en wordt er alleen begonnen met het aanleg zodra 30% of meer inwoners van een wijk voor glasvezel kiezen. Dit is noodzakelijk omdat glasvezel nogal een dure investering is, echter is een glasvezelkabel betrouwbaarder en gaat deze langer mee dan een koperendraad. Daarom is het de investering zeker waard. Ook als je denkt aan de potentie die je hebt, want gezien de bandbreedte is het mogelijk om tot wel 10 Gbps internet te behalen op deze lijnen. Dit is 100 keer zo sneller als een gemiddelde glasvezel internetabonnement van 100 Mbps. Dus in de toekomst zul je alleen maar met nog snellere verbindingen te maken hebben.

Het laatste nieuws omtrent glasvezel is dat er een hevige concurrentie strijd is losgebarsten op de internetaansluiting markt. Reggefiber is een bedrijf dat zich specialiseert in de aanleg van deze kabels en maakt het mogelijk om een glasvezel abonnement af te sluiten. Zoals hierboven genoemd gebeurd dat niet zomaar en moet er voldoende vraag zijn. Op dit moment maken veel bedrijven reclame voor glasvezel en kun je de komende tijden ook meer verwachten. Blijf daarom op de hoogte en volg het laatste glasvezel nieuws.

Linkruil.org

Comments are closed.