Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glasvezelkabel: ga voor de beste verbinding!

Bij steeds meer bedrijven en ook particulieren is de glasvezelkabel de nieuwe ontwikkeling van de afgelopen jaren. Wat is de winst van de glasvezelkabel nu eigenlijk? Daar staat u nog van te kijken. De glasvezelkabel heeft namelijk vele voordelen. Allereerst staat deze kabel bekend om de snelheid. De kabel is betrouwbaar en snel, dat is wat belangrijk is voor de verbinding van een bedrijf. Internet en telefonie zijn de toekomst. Wie kan er tegenwoordig nog zonder internet. Zelfs kinderen op school niet meer.

 

Nog meer voordelen van dehomeblok glasvezelkabel

Een voor veel bedrijven aantrekkelijk voordeel is dat de vaste en variabele kosten van uw bedrijf verlaagd kunnen worden door glasvezel te gaan gebruiken. U zegt vast, ja dat kan niet, dit is een verkooppraatje. Maar dat is niet het geval. Hier zal uitgelegd worden hoe dat kan, want dat is helemaal niet ingewikkeld. Een glasvezelkabelnetwerk heeft een enorme capaciteit en daardoor kan er tegen scherpe tarieven brandbreedte worden ingekocht. Bijna alle toepassingen, zoals internet en camerabeveiliging kunnen worden aangesloten op de glasvezel. Dat maakt het mogelijk dat het netwerk ook gemakkelijk kan worden gekoppeld aan eventuele toekomstige netwerken.

 

Soorten glasvezelkabels

Als het gaat om de glasvezelkabel, zijn er twee soorten. Er zijn de multi modale lichtgeleiders en de single modale lichtgeleiders. Hierin is geen verschil tussen capaciteit van dataverkeer of golflengte. Het verschil zit hem in het volgende. De multi modale glasvezelkabel is voornamelijk geschikt voor gemiddelde tot snelle gegevensoverdracht over middelmatige afstanden. De single modale glasvezelkabel daarentegen is vooral geschikt voor grote, snelle gegevensoverdracht over lange afstanden.

 

Glasvezelshop.nl

Bent u op zoek naar glasvezelkabels of wilt u hier graag advies over? Neem dan gerust contact op met glasvezelshop.nl of kijk voor meer informatie op de website. Iedereen verdient snel internet! Glasvezelshop.nl heeft voor iedereen een oplossing op maat. U kunt bij hen voor alles terecht rondom kabels.

Linkruil.org

Comments are closed.