Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glazen deuren, wanden of balustrades

Deuren worden steeds vaker volledig van glas gemaakt. Hiervoor kunnen veel verschillende soorten glas worden gebruikt en er zijn vele toepassingsmogelijkheden. Glazen deuren geven extra effect aan  bepaalde ruimtes binnen uw woning of kantoor.
Een glazen deur als entree van een kantoor zorgt voor openheid waardoor mensen zich welkom voelen. Met een glazen deur naar de badkamer in uw woning wordt het strakke design versterkt en  tussen de woonkamer en de eetkamer zorgt een glazen deur voor meer verbinding.

Alle soorten glas mogelijk
Glazen deuren kennen veel mogelijkheden. Bij DullCon wordt gewerkt met helder glas, maar ook met mat glas en gekleurd glas. En dit zijn slechts enkele voorbeelden. Of u nu glazen schuifdeuren wilt, of een glazen deur in kozijn of glazen taatsdeuren. De deuren kunnen zelfs beletterd worden als u dit wenst en ook reliëf in uw glazen deur is mogelijk.  Daarnaast is er de optie voor het beslag van uw glazen deur.
Al u bepaalde wensen heeft voor uw glazen deur, dan helpen wij u graag om uw ideale deur te kunnen realiseren. Kom gerust eens langs in onze showroom om inspiratie op te doen.

Glazen balustrades
Glazen balustrades kunnen voor vele doeleinden gebruikt worden. Ze zijn bijvoorbeeld erg mooi om uw overloop of vide mee af te schermen. Ook erg sfeervol is een glazen balustrade langs uw trap. Als u een woonkamer heeft met hoogteverschillen, dan is een balustrade van glas een prachtige afscheiding.

Balustrade met veiligheidsglas
Een glazen balustrade zorgt voor veiligheid en tegelijkertijd blijft de kamer licht en ruimtelijk. Bij DullCon wordt gebruik gemaakt van geteste profielen en speciaal veiligheidsglas. U kunt kiezen uit helder of transparant glas en zelfs ronde vormen behoren tot de mogelijkheden. Er is keuze uit diverse profielen die voor de balustrades gebruikt worden. Er zijn verschillende kleuren, materialen en afwerkingen mogelijk.

dullcon

Dullcon, meester in glas

Linkruil.org

Comments are closed.