Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goed bed kopen?

bedden-matrassen
We slapen wat af in ons leven, ongeveer een derde van ons leven brengen we slapend door. Ten minst als je ervan uit gaat dat de mens ongeveer acht uur slaapt per dag. Logisch dat we dan ook best wat aandacht mogen besteden aan onze slaapkamer, zeker aan een goed bed en matras. We kunnen natuurlijk niet in uw portemonnee kijken, maar het is van belang voor een goede nachtrust en een goede gezondheid om een bed van goede kwaliteit te kopen. Eigenlijk moeten we zowel een goed bed als goed matras aanschaffen om te kunnen genieten van een optimale slaap.

Auping bed en matras

Een van de betere merken op het gebied van bedden en matrassen is het merk Auping. Auping matrassen worden met de hand gemaakt in het mooie stadje Deventer in het oosten van het land. Je kunt kiezen tussen verschillende pocketveren matrassen in diverse hardheid, lengtes en breedtes. Auping is al overigens al jaren Hofleverancier, een titel die een bedrijf zeker niet snel mag dragen. Dat zegt eigenlijk al genoeg over de kwaliteit die Auping levert op het gebied van bedden en matrassen. Als je van plan bent om een Auping matras aan te schaffen dan kun je naar diverse Auping Plaza winkels in het land gaan waar je je kunt laten adviseren over de aanschaf van het juiste bed en matras. Auping bedden zijn niet goedkoop maar wel van een uitstekende kwaliteit waar je nog jarenlang plezier van kunt hebben.

Nog beter slapen?

Als je een bed en matras hebt aangeschaft dat precies goed is voor jouw lichaam en je slaapt nog steeds niet al te goed, dan zijn er een aantal tips die kunnen helpen bij het verkrijgen van een goede nachtrust. Zorg ervoor dat je niet vlak voor het slapen met de smartphone aan de gang gaat. Chatten, appen en al die websites bezoeken maakt de geest actief waardoor het moeilijker is om in slaap te komen. Eigenlijk moet je er dus voor zorgen dat je geest rustig is op het moment dat je wilt gaan slapen. Niet kunnen slapen heeft erg veel te maken met een actieve geest. Mensen liggen in bed vaak te piekeren en overal aan te denken, dat voorkomt juist dat we in slaap vallen. Rustgevende muziek, bijvoorbeeld meditatiemuziek, kan ook helpen om in slaap te komen. Neem in ieder geval niet te snel slaappillen, want de kans bestaat dat je daar aan verslaafd kunt raken met alle gevolgen van dien.

Linkruil.org

Comments are closed.