Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goede vloerverwarming leggen in je huis

Wanneer je gaat verhuizen ben je vaak helemaal in de wolken. Tijdens het bekijken van het nieuwe huis bedenk je je waar je alles in je huis gaat inrichten, waar plaats je de stoelen en je bank en waar komt de tv? Allemaal leuke dingen en heel spannend! Daarnaast beslis je over je keuken en ook de muren, misschien moet er ook nog wel wat verbouwd worden. Maar in alle hectiek vergeet je nog wel eens hoe je de verwarming het liefst in je huis hebt. Heb je er niet op tijd over nagedacht, worden er vaak gewoon staande verwarmingselementen in je huis geplaatst terwijl je misschien veel liever een mooie vloerverwarming had laten leggen.

Vloerverwarming leggen, hoe doe je dat goed?
Mensen hebben soms nog niet helemaal duidelijk hoe een vloerverwarming werkt, hoe kan je bijvoorbeeld vloerverwarming leggen in je huis en wat zijn nou de voordelen van de vloerverwarming t.o.v. de gewone reguliere verwarming?
Als eerste zijn de kosten van vloerverwarming leggen al veel minder dan die van reguliere verwarming. De kosten kun je besparen doordat er aanzienlijk minder warm water gebruikt wordt dan met een gewone verwarming. In de vloer wordt namelijk gestookt met een watertemperatuur van 25 a 30 graden terwijl met gewone verwarming vaak met temperaturen van 60 graden wordt gestookt. Toch een groot verschil op de jaarlijkse termijn, plus dat het daarnaast ook nog eens veel beter is voor het milieu.

Extern bedrijf inschakelen
Vaak is het zelf vloerverwarming leggen niet zo simpel en schakel je hier een bedrijf voor in dat hier ervaring mee heeft. Vaak kun je bij zo’n bedrijf ook makkelijk even een vrijblijvend gesprek aanvragen waar ze je kunnen vertellen hoe het werkt, wat het inhoud en uiteraard ook wat de kosten zijn.
Dan komt ook nog eens het grote voordeel van een vloerverwarming, het neemt binnen in je huis geen ruimte in, dus de ruimte die je hebt kun je optimaal gebruiken! Super fijn!

Linkruil.org

Comments are closed.