Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goedkope carnavalskleding

Carnval is het feest waar sommige mensen het hele jaar naar uitkijken. Vooral in het zuiden van Nederland wordt het fanatiek gevierd door jong en oud. Je kan elk jaar genieten van de enorme versierde praalwagens en de uitbundige kostuums waar je, je soms van afvraagt hoe ze deze hebben kunnen aantrekken. Die kostuums zijn vaak ook best wel prijzig en omdat je ook nog 5 dagen lang moet feesten zijn er mensen die dan maar besparen op hun kostuum. Als je op internet een pak koopt ben je al snel €40,- kwijt. Hier dus een paar ideeën over hoe je goedkoop een leuk kostuum kan krijgen.

Sporter

Bijna iedereen doet wel aan een sport of heeft aan een sport gedaan. Hier kan je heel makkelijk een pak van maken. Met een wit broekje en een polo kan je al door als tenniser. Maar als je het kort broekje verwisselt voor een beige broek en een petje ben je een golfer. Of je trekt het orange voetbalshirt aan die je had gekocht voor als het Nederlands elftal moest spelen. Iedereen vindt het leuk als je plots Robben tegen het lijf lopen.

Films en series

Sinds mensen kunnen downloaden en streamen worden er veel meer series gevolgt en films gekeken. Mensen kunnen de personages ook veel sneller herkennen en die hebben vaak hele normale kleding aan. Personages uit tekenfilms hebben vaak elke aflevering dezelfde kleding aan. Met een groene broek, een wit overhemd en een brilletje is het net of je uit family guy bent gestapt. Je kan ook altijd een heel vies shirt pakken, je baardje laten staan en voila je bent iemand uit the walking dead. Of koop op internet bij Bio Ibo voor geen geld een wegwerp overal en je bent Walter White uit Breaking Bad.

BIO IBO Pak

Hawaii kleding

Misschien wel het aller makkelijkste kostuum. Je hebt een zwembroek nodig. En klaar. Je bent nu een: strandganger, een toerist, een surfer. Hoe je het zelf wil noemen. Een wit shirt of een shirt in een vel kleurtje kan je er altijd boven dragen. Als finishing touch kan je nog bij een winkel als de action een hawaii ketting kopen en je bent klaar voor carnaval.

BIO IBO golf

Linkruil.org

Comments are closed.