Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Goedkope keukens? Een rechte keuken is wat u zoekt

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe keuken, let u niet alleen om de vormgeving en stijl. Ook de prijs is van belang. Wie wil er nu niet een stijlvolle maar toch betaalbare keuken? Bij de aanschaf van uw droomkeuken komt nogal wat kijken. Het is immers niet zomaar een aankoop, maar een belangrijk onderdeel in uw woning waar u dagelijks en jarenlang gebruik van zal maken.

Voor de verkoopprijs belangrijke punten en eigenschappen

In de opbouw van de totale kost van een keukeninstallatie, zijn veel componenten meegerekend. Allereerst de kwaliteit van de gebruikte materialen. Hoogwaardige materialen zoals werkbladen van natuursteen zijn nu eenmaal duurder dan kunststoffen, die overigens zeker tegenwoordig qua uiterlijk en eigenschappen niet onder hoeven te doen voor de duurdere materialen. Aan bepaalde merknamen hangt ook een hoger prijskaartje. Maar kijkt u naar de keuken zelf, dan speelt ook de grootte, opstelling en het inbouwapparatuur een belangrijke rol.

Meer maatwerk

Geen kookvertrek is in vorm gelijk. Daarom zal er vaak maatwerk aan te pas komen. Zeker wanneer de installatie veel hoeken heeft, komt daar dus veel extra werk bij kijken. En dat rekent zichzelf door in de uiteindelijke kost. Daarom zijn enkel- en dubbelwandige keukens vaak voordeliger dan grotere keukenopstellingen of keukens met afwijkende maten.

Heeft een rechte keuken wel voordelen?

Zonder meer! Een enkelwandige keuken is ideaal wanneer u niet over veel ruimte beschikt of wanneer u geen kookliefhebber bent. Veel mensen vinden deze oplossing echter te klein. In dat geval is de dubbelwandige versie uitermate geschikt. Niet voor niets is dit het meest gewaardeerde model onder de topchefs. Er is een groot werkoppervlak terwijl afstanden relatief klein blijven. Zo bent u altijd in een handomdraai waar u zijn moet en heeft u alles binnen handbereik.

Goedkope keukens uiteindelijk geen duurkoop?

Een veelgemaakte fout is de gedachte dat een goedkope keukens per definitie keukens van mindere of slechte kwaliteit zijn. Zeker dankzij moderne productietechnieken is het mogelijk geworden om kwaliteit tegen lagere prijzen te bieden. Bezoek uw keukenspecialist om het fijne te leren van hoe u uw droomkeuken voor een gunstige prijs kunt verkrijgen!

Linkruil.org

Comments are closed.