Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Grofvuil in Den Haag en Utrecht

Het onderwerp zegt natuurlijk al waar wij het over gaan hebben, over grofvuil in Den Haag in Utrecht. In beide steden kun je eenvoudig grofvuil wegbrengen naar de vuilstort, maar waar moet je rekening mee houden als je grofvuil wilt gaan wegbrengen.

Den Haag 
Als je grofvuil Den Haag wilt wegbrengen, dan moet je met een aantal dingen rekening houden. Allereerst moet je bepalen of  je wel te maken hebt met grofvuil. Wat is grofvuil precies? Eigenlijk alles wat niet in de container past, dus bijvoorbeeld een grote eettafel die je weg wilt doen. Als je eenmaal weet dat het grofvuil is dan moet je de openingstijden van de vuilstort opzoeken, want niemand wil voor een dicht deur komen te staan. Op de website van de gemeente Den Haag kun je de openingstijden van de stort eenvoudig vinden. Als je de openingstijden hebt gevonden, zoek dan ook even het adres op, dan weet je waar je naar toe moet rijden.

Utrecht 
De tips die we net gaven gelden ook voor de gemeente Utrecht. Nog even een extra tip. Als je particulier en inwoner bent van Den Haag of Utrecht dan is het gratis om grofvuil weg te brengen. Als bedrijf is grofvuil Utrecht niet gratis, er kunnen dan kosten verbonden zijn aan het storten.

Linkruil.org

Comments are closed.