Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Grofvuil, wat moet je ermee?

Je hebt er vast weleens mee te maken gehad, of je hebt er momenteel misschien wel mee te maken, grofvuil. Wat moet je ermee? In dit artikel geven wij je wat tips omtrent dit onderwerp. Wij kijken specifiek naar twee steden, namelijk naar Amsterdam en Rotterdam.

Grofvuil Amsterdam 
Als je in Amsterdam woont dan is grofvuil wegbrengen gratis voor particulieren. Als je een bedrijf bent kun je te maken krijgen met kosten voor het wegbrengen van grofvuil. Grofvuil Amsterdam informatie kun je ook vinden op de website van de gemeente Amsterdam, via Amsterdam.nl, daar vind je veel informatie omtrent dit onderwerp. Ook kun je het adres vinden waar je grofvuil naar toe moet brengen.

Grofvuil Rotterdam 
Als je in Rotterdam woont, dan kun je net als in Amsterdam het grofvuil gratis wegbrengen. Wat is grofvuil eigenlijk? Alles wat niet in de container past is grofvuil, denk bijvoorbeeld aan een oude wasmachine. Grofvuil Rotterdam informatie kun je vinden op de website van de gemeente Rotterdam. Kijk hiervoor eens op Rotterdam.nl, daar vind je heel veel informatie over grofvuil. Zo kun je de openingstijden van de vuilstort vinden en ook het adres van de stortplaats. Als je niet weet waar je naar toe moet wordt het natuurlijk lastig!

Linkruil.org

Comments are closed.