Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Heeft uw parketvloer onderhoud nodig

Ligt uw parket Nieuwegein al een paar jaar en wordt het tijd dat deze vloer wordt onderhouden? Maerssens Vloerenhuys onderhoudt uw parketvloer.  Een parketvloer gaat jaren mee, maar heeft af en toe wat onderhoud nodig. Hierbij gaat het vooral om schuren en opnieuw lakken. Natuurlijk schiet dit klusje er af en toe bij in. Daarom is het gemakkelijk om dit uit te besteden. Maar niet bij de minste geringste. Maerssens Vloerhuys is een expert op het gebied van parketvloeren.

Wat doet Maerssens Vloerhuys?

Maerssens Vloerhuys haalt uw oude parketvloer weer helemaal op. Zij weten alles van het onderhoud van de vloer en zorgen ervoor dat uw vloer weer straalt als toen u hem net kocht. Maar daarnaast is het ook mogelijk om een nieuwe vloer te kopen en om deze te laten leggen. Ze zijn er voor het gehele traject: het eerste advies tot het onderhoud. De service die hierbij hoort staat centraal. Zij weten ook: een parketvloer koopt u niet voor ‘even’.

Benieuwd naar informatie? Bezoek eens de website.  Onderhoud van het parket in Zeist? Maerssens Vloerhuys staat voor u klaar!  Voor vragen kunt u ze natuurlijk ook altijd bellen of mailen. Ze voorzien  u  zeer graag van advies!

 

Linkruil.org

Comments are closed.