Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Help, iemand heeft mijn ruit gebroken!

Wat is er leuker dan het aanzicht van voetballende jeugd? Niks toch? 3 tegen 3 of gewoon met iedereen tegelijk achter een bal aan rennen. Voetbal is de nummer 1 sport in Nederland en de grootste sport wereldwijd.

Echter… Het kan wel eens gebeuren dat iemand op het moment staat om een geweldig doelpunt te maken. In zijn of haar gedachte gaat de bal net als het doelpunt van van Basten over de keeper en achter in het net. Maar nee… De techniek van van Basten is helaas niet aanwezig en de bal gaat de verkeerde kant op. Bamm!!! Dwars door uw ruit!

Het glas vliegt alle kanten op en de kinderen zetten het op een lopen… En u zit met de schade. Wat te doen?

Wij raden u aan om een glaszetter te bellen met een 24 uurs service. Vaak is online wel een lokale glaszetter te vinden die u kunt helpen. Wij hebben zelf ook even gezocht voor de regio’s rondom Ede en Emmen. In Ede vonden we http://www.glaszetterede.nl en voor Emmen moeseten we even zoeken maar kwamen we uiteindelijk uit bij http://www.glaszetteremmen.nl.

Woon in u een andere plaatst zoek dan in google op ‘glaszetter’ in combinatie met uw woonplaats. U zult dan vast iemand vinden die de glasschade voor u kunt oplossen.

Linkruil.org

Comments are closed.