Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het gemak op een feest

Als je op een feest bent en je krijgt drinken aangeboden, krijg je het vaak in een plastic beker. Ik had vroeger zo’n vriendin, als we dan met zijn allen Oud en Nieuw gingen vieren bij haar en haar man, of we kwamen gewoon met heel de vriendengroep langs bij hen, dan kreeg je je cola of zelfs je wijn ook in een plastic beker. Toen vond ik het al slim, maar nu ik zelf een huishouden en regelmatig een groep over de vloer heb, vindt ik het een uitermate hoogbegaafd idee.

Geen scherven en geen tranen

Je hebt namelijk, wanneer je je drinken uitserveert in een plastic beker, te maken met aanzienlijk minder grote problemen dan wanneer je het in je mooie, echte drinkglazen doet. Eerlijk is eerlijk, op een feestje als Oud en Nieuw, drinkt de gemiddelde, naast alle oliebollen en appelflappen die er opgegeten worden op zo’n avond, aardig wat calorieën aan wijn, bier en overige alcoholische dranken weg. Als je dit in een plastic beker geserveerd krijgt heb je als eerste voordeel dat er geen kans is dat je te maken krijgt met scherven. Want ook al roept iedereen quasi-vrolijk op het moment dat er een glas kapot valt dat die scherven geluk brengen, niemand heeft zin om het op te ruimen en de gastvrouw kan wel huilen. En met een plastic beker voorkom je dit soort drama’s.

De plastic beker redt huwelijken

Denk dan nog aan alle rotzooi. Met een plastic beker als vervanger voor de glazen variant heb je geen last van alle afwas. Zowel tussendoor als ná het feest. En eerlijk is eerlijk, na het feest zijn de gasten weg, ligt manlief negen van de tien keer zijn roes uit te slapen tot een uur of twee in de namiddag de volgende dag en kan de vrouw, tegen haar wil uiteraard maar zo zit het nu eenmaal, alle afwas weg gaan werken. Met een plastic beker als vervanger ga je alle ellende uit de weg.

Linkruil.org

Comments are closed.