Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het succes van de Washi Tape

Er zijn de laatste jaren erg veel hypes opgekomen. Één van de laatste hype is de Washi tape. Deze tape is een veel gebruikte variant van de Masking tape oftewel de MT Masking tape. Met deze tape kun je namelijk erg veel opfleuren en opfrissen. Het is in principe een vrij eenvoudig concept. Het is een tape waar meerdere kleuren of printen op zijn gedrukt. Hierdoor heb je geen saaie zwarte, bruine of witte tape, maar juist een knalgroen of een mooie gele kleur. Dit is de manier waardoor jij verschillende accessoires in je huis heel erg makkelijk kunt mooi maken.  

Wat kan ik met Washi tape?

Met washi tape kun je dus eigenlijk heel veel. Denk maar eens aan de tape die je normaal gebruikt. Je kunt het dus heel erg functioneel gaan gebruiken, maar je kunt het ook gaan gebruiken om je huis op te fleuren. Je vazen die al jarenlang dezelfde kleur hebben zou je nu met deze tape heel erg makkelijk kunnen opfleuren. Het is een eenvoudig trucje maar het is wel net zo makkelijk.

Deze interieurstickers zijn daarnaast heel erg goedkoop. Je koop al een schitterend rolletje washi tape voor een paar euro. Je kunt je huis dus opfleuren voor een paar euro’s en wie wil dat nu dan niet. Het is toch makkelijk en goedkoop!

Linkruil.org

Comments are closed.