Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hip en hot: zonwering trends voor deze lente

Het lijkt misschien alsof de lente nog lang niet in zicht is, maar met de feestdagen in aantocht vliegt de tijd werkelijk waar voorbij. Voor we het weten, laten de eerste krokussen hun kopjes alweer zien. Je wilt natuurlijk wel dat jouw woning er weer piekfijn uitziet wanneer het zo ver is, en dat betekent dat het nu al tijd is om na te denken over zonwering. ‘’Huh?’’, vraag je je misschien af. Maar zo gek is dat niet; zonwering kan jouw woning een totaal andere uitstraling geven. Het is dus zeker de moeite waard je eens te verdiepen in de zonwering-trends! In deze blog lopen wij je erdoorheen.

 

Mode meets interieur

We zien het steeds vaker ; trends die de modewereld hebben veroverd, weten uiteindelijk ook altijd hun weg naar het interieur te vinden. Niet gek natuurlijk, want net als met je kleding is ook je interieur een manier om uit te drukken waar je voor staat en waar jij je prettig in voelt. Trends die we in de mode voorbij zagen komen, mogen dus ook binnenshuis gezien worden. Denk aan fluweel: nu al seizoenenlang een echte modelieveling en ook in de vorm van gordijnen een succesverhaal!

 

Multifunctionele zonwering

Zonwering die mooi is? Daar tekenen we natuurlijk voor. Maar tegenwoordig willen we meer. Zonwering moet multifunctioneel zijn. Daarom zijn rolluiken steeds populairder! Deze zijn namelijk niet alleen geweldig om zonlicht en warmte buiten te houden, maar zorgen ook dat de toegang tot het huis voor ongewenste gasten wordt geblokkeerd. Inbrekers die op dichte rolluiken stuiten, zullen zich wel drie keer bedenken voor ze proberen een deur of raam binnen te dringen. Handig dus!

 

Bohemien vibes

De bohemien trend is al langere tijd ongekend groot in interieurland! Fleurige kleuren, relaxte vormen, exotische accessoires. Het geeft je huis een unieke touch en een huiselijk gevoel zonder al te veel moeite. De bohemien trend zien we ook terugkomen in onze voorkeuren voor zonwering. Zo kiezen steeds meer mensen voor heerlijk, luchtige en casual stoffen als katoen en linnen. Daarnaast zijn patronen met een bohemien randje ook helemaal hip komend seizoen!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door zonwering Nieuwegein

Linkruil.org

Comments are closed.