Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hoe bouw je een trap?

Zelf een houten trap bouwen leek me de grootste uitdaging van de verbouwing van ons woonhuis. Mijn vrouw en ik droomden er al jaren van om ons huis flink te gaan verbouwen. We besloten vorig jaar dat het tijd werd om deze droom te laten uitkomen. Omdat ik best handig ben heb ik een groot deel zelf gedaan. De houten trap plaatsen leek me de grootste uitdaging, gelukkig viel dit uiteindelijk reuze mee!

Wat moest het worden?

Natuurlijk gingen we voor een echt mooie houten trap. Ik houd van de uitstraling die hout heeft, het is puur en echt. Ik koos voor vurenhout omdat dit een mooie warme ondertoon heeft, dit past goed bij de rest van ons huis. De trap moest wel stevig worden, we hebben kleine kinderen dus veiligheid staat boven aan. En als ik iets doe, dan moet het goed zijn.

Bij Toptrappen bestelden we uiteindelijk de trap. Ik twijfelde wat over de mate en weer hierbij zeer vriendelijk geholpen. Ze hebben goed met mij meegedacht waardoor ik uiteindelijk erg zeker werd van mijn aankoop. Ze leverden de trap snel en zoals afgesproken. Dus ik kon snel aan de slag. Inmiddels ben ik ontzettend blij met onze trappen van hout.

Linkruil.org

Comments are closed.