Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Horé-Plaza koopt uw overtollige horeca apparatuur op

Horé-Plaza koopt uw overtollige horeca apparatuur op

Horé-Plaza is dus Nederlands bedrijf dat gespecialiseerd is in horeca vaatwasser, meubilair, kledij en keukengerei. De bedrijf biedt dus breed gamma producten aan en levert alleen de allerbeste kwaliteit. Zoveel voordat nieuwe als tweedehandse apparatuur kunt u bij Horé-Plaza terecht. Maar de bedrijf doet nog meer. Sinds kort koopt de bovendien uw overtollige horeca apparatuur bij.
Mocht u in de bezit is van horeca apparaten die u niet meer wenst te gebruiken, aarzel dan niet langer en contacteer Horé-Plaza. Bovendien voordat dus hele inventaris bent u bij de goede adres. Door die service bent u in dus mum van tijdsbestek van uw gebruikte horeca apparatuur af. De opkoopproces verloopt snel en discreet. De bedrijf biedt zeer nette en correcte prijzen plus is bereid die contant uit te betalen.
Heeft u iets te verkopen, dan kunt u dit laten weten via de invulformulier bij de website van Horé-Plaza. Daar dient u dus aantal persoonlijke gegevens in te vullen en te specificeren betreffende welke soort apparatuur de precies gaat. Om de opkoopproces te vergemakkelijken kunt u bovendien enkele afbeeldingen toevoegen als bijlage, waardoor Horé-Plaza meteen dus eerste indruk heeft van uw overtollige horeca apparatuur. Bovendien kunt u dus prijs opgeven die u graag voordat uw apparatuur zou ontvangen. Als dat geen service is!

Linkruil.org

Comments are closed.