Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Houd je van koken? Dan is MijnReceptenboek.nl wat voor jou!

Je bent fan van koken? Maak je graag lekkere recepten? Wees sociaal en deel ze met de rest van Nederland!

MijnReceptenboek.nl richt zich op alles wat te maken heeft met het bereiden van eten.
Het is dé culinaire community van Nederland. De site bevat meer dan 35.000 recepten en schenkt veel aandacht aan voedselallergieën. Ben je allergisch voor ei, mosterd, pinda’s, selderij, soja, sulfiet, gluten, melk, noten, vis, sesam of lupine? Of zitten er weekdieren en/of schaaldieren in het recept, dan vermelden wij dat! Ook waarschuwen wij je voor lactose intolerantie en suikers in de recepten. Verder zijn er forums met allerlei verschillende onderwerpen waar veel te vinden is over allergieën, koken, recepten en adviezen.

Onderscheidend

MijnReceptenboek.nl onderscheidt zich van andere receptensites! De site is namelijk in bezit van een spraakbestuurde functie op zijn receptenpagina’s, zodat het bereiden van een recept geen vieze tablet, telefoon of computer meer oplevert. Het koken en het bereiden van recepten zal veel gemakkelijker gaan met een beetje hulp van MijnReceptenboek.nl.

Community

MijnReceptenboek.nl heeft meer dan 30.000 leden. Ben je nog geen lid van www.MijnReceptenboek.nl? Meld je dan nu ook gratis aan en deel je recepten met de andere leden en bezoekers! Als je lid bent en 5 recepten toevoegt, kan je tijdelijk een GRATIS MijnReceptenboek fietstas verdienen. Wij geven de leuke fietstas weg aan nieuwe en bestaande leden.

Linkruil.org

Comments are closed.