Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Houdt uw dak lekkage vrij en bestand tegen koude of storm.

Ook in Nederland lijken de weersomstandigheden steeds extremer te worden.
Windstoten van bijna 140 kilometer per uur worden bij ons ook gemeten en afgelopen week was het wederom raak. Niet alleen daken werden verwoest, ook omgevallen bomen zorgden voor flinke schade.
Schade aan uw dak is erg vervelend. Een snelle reparatie is dan ook aan te raden om verdere problemen te voorkomen. Specialistisch dakdekkersbedrijf Kewodak uit Alphen aan den Rijn maakt daken weer gezond!

Dakschade door storm

Bij schade aan het dak door storm is de kans aanwezig dat uw verzekering een gedeelte zal vergoeden. Veelal wordt schade vergoed via uw opstalverzekering maar houdt rekening met een bedrag voor eigen risico. In enkele gevallen is de schade niet direct zichtbaar. Inspecteer uw dak altijd na een hevige stormbui. Soms kunnen er haarfijne scheurtjes ontstaan op het platte dak, die op termijn voor veel problemen, bijvoorbeeld lekkage,  kunnen zorgen.

Dakschade bij vorst

Storm, regen maar ook kou heeft zijn uitwerking op het dak.
Door temperatuurwisselingen kunnen kleine scheurtjes groter worden en uiteindelijk zorgen voor daklekkage. Houdt uw dak daarom extra in de gaten bij vorst. Een preventieve dakinspectie is dan ook veelal beter dan genezen. Een goede dakspecialist kan dakschade snel opsporen.

dakreparatie

Dakdekkersbedrijf Kewodak, voor een professionele en spoedige dakreparatie

Linkruil.org

Comments are closed.