Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Houtbouw is dat iets voor mij?

De Geboomte Prijs . De luisterrijke award die wordt geschonken lopende de beurs houtgewas & vakmanschap gaat woensdag naar Houtbouw Neede, een origineel compositie van houtbouw op basis van doorgestoken gebinten die rechtstandig worden geplaatst en wederkerig worden verbonden met gebruikmaking van van metalen bouten die van pas komen als afstandshouder en eveneens het krimpen van alle aparte stevige verbinding opvangen .

De gewone zadeldakcontstructie bouw , ook houtconstructiebouw genoemd ,bouwt verder op het principe van tuinoverkappingen , waarbij rechte dragers horizontaal op mekaar worden gestapeld , net zoals bij stenen muren. Dit bouwsysteem is milieuvriendelijker dan klassieke gefabriceerde woningen en sterker dan kapconstructie bouw , maar het heeft een belangrijk keerzijde : door de wankelende vochtigheid gaan de balken verkleinen en uitzetten , vooral de eerste maanden . Dat is niet voordelig voor de vochtigheidsgraad en de vorm van het stelsel .

met dank aan de moderne houtskeletbouw kunnen fans van gebintwerk bouw nu op een gemakkelijke en toch hoog kaliber een werkwijze alles uitvoeren : startende en gigantische verbouwingen , chique en zakelijke constructies , alleenstaande huizen en rijtjeswoning , en , overspanningen en daken. Het nieuwbakken Deze manier is kleiner , soepel en enorm basaal , en toch staat het zeker voor gemak , duurzaamheid en infrequente verbruik van energie. Deze Het nieuwerwetse bestaat uit dragers van sterker ebbenhout die om de 135 mm gezaagd.

Linkruil.org

Comments are closed.