Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Huis verkopen

Bent u opzoek naar een nieuw huis en heeft u uw eigen huis al te koop staan? Zorgt u er dan voor dat dit huis goed onderhouden is, een mogelijk nieuwe koper ziet dan al het werk dat nog moet gebeuren en zal sneller afhaken. Het is voor een koper een afknapper als er aan een huis nog heel veel moet gebeuren. Laat uw huis daarom nog goed onderhanden nemen door een specialist die al die ongedane klussen voor u kan klaren. Het zal u meer geld op kunnen leveren als alles er mooi bijstaat en ligt. De investering die u heeft gedaan om een specialist in te huren, kunt u er dan gemakkelijk uit halen.

Bedrijven vergelijken

Bij Kwieq komen vraag en aanbod samen. Bent u dus opzoek naar een specialist die uw klussen af kan maken, dan kunt u op de site van Kwieq allemaal specialisten vinden en bedijven vergelijken. Bent u opzoek naar de goedkoopste of de beste? Dan kunt u gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen voor de klusjesman. Doordat veel bedrijven zich hebben aangemeld bij Kwieq, is het aanbod voor u zeer groot en kunt u ieder bedrijf vinden voor klussen in, om en op het huis.

Kozijnen schilderen

Het ziet er erg onverzorgd uit als uw kozijnen slecht onderhouden zijn. Het huis lijkt een stuk ouder en slecht onderhouden uit. Wees zeker van uw zaak en schilder of laat uw kozijnen schilderen door een expert eens in de 5 jaar. Zo houd u uw huis mooi en netjes aan de buitenkant. Een eventuele koper zal dan niet afschrikken door het uiterlijk van het huis. Kijkt u dus voordat u uw huis verkoopt uw huis na voor klussen die nog echt gedaan moeten worden. Vervolgens kunt u op Kwieq een specialist opzoeken die bij de klus past.

Linkruil.org

Comments are closed.