Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Huiseigenaren houden open dag

23 en 24 november ’13 houden rond de 100 mensen met zonnepanelen of een zonneboiler een open dag. Bent u geïnteresseerd of bent u van plan om zonnepanelen of een zonneboiler aan te schaffen dan kunt u een kijkje nemen in één van die huizen. U kunt zien hoe alles in elkaar zit en hoe het werkt. Dan kunt u bij u zelf na gaan of het voor bij u in/op het huis past. Dit kan erg interessant zijn en u kunt zien hoe alles in zijn werking gaat. Want het is een mooi systeem waarbij u ook nog eens veel geld kunt gaan besparen als u die panelen ook op uw dak laat plaatsen.

Zonnepanelen installeren

Wilt u geld besparen dan kunt u het beste zonnepanelen installeren Zonnepanelen die kunnen voor u wel tot 50% op uw energierekening laten besparen. Dat is een groot bedrag dat u overhoudt aan het einde van de maand. Het is een investering om ze te laten installeren maar het heeft zich snel terug verdiend. Bent u geïnteresseerd dan kunt u contact opnemen met een expert. Zij bespreken met u de mogelijkheden en gaan aan de slag als u er samen met de expert uit bent gekomen.

Zonnepanelen offerte

Bent u geïnteresseerd geworden over zonnepanelen of een zonneboiler, dan kunt u een zonnepanelen offerte aanvragen. U zou ook eerst naar de open dag kunnen gaan om te zien hoe alles in zijn werking gaat en wat voor rendement u uit de zonnepanelen kunt halen. Dit verschilt namelijk per huishouden. Maar u bespaard sowieso op uw energierekening. Bent u overtuigd dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, u ontvangt een aantal dagen later meerdere offertes. U kunt op uw gemak alle offertes met elkaar vergelijken en uiteindelijk de voor u goedkoopste aannemen. Zij komen bij u langs en klaren de klus voor u.

Linkruil.org

Comments are closed.