Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Informatie over de Vaillant ecoTEC Plus

Als het gaat om CV ketels heeft niet iedereen direct in beeld wat de beste CV ketels op de markt zijn en waar men op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe CV ketel. Erg lastig natuurlijk, aangezien het best eens kan voorkomen dat uw CV ketel vervangen dient te worden wegens een technisch mankement, of gewoon vanwege het feit dat het economisch aantrekkelijker is om een nieuwe CV ketel aan te schaffen. Gelukkig zijn er speciale adviseurs die u onafhankelijk advies kunnen geven over de beste oplossing. Wij lopen alvast wat vooruit op dit advies door de Vaillant ecoTEC Plus aan te bevelen. Deze CV ketel is namelijk het best getest door de consumentenbond en de gebruikerservaringen zijn zeer lovend.

De Vaillant ecoTEC Plus scoort namelijk het beste op bijvoorbeeld bedieningsgemak, maar ook op onderhoudsgemak. Het is nog nooit eerder voorgekomen dat een CV ketel op deze onderdelen een 10 scoorde! Dit zijn wat ons betreft toch de meest cruciale punten waarop men moet letten bij de aanschaf van een nieuwe CV ketel. Door deze beoordeling schaart de ecoTEC Plus zich tot de beste ketels van dit moment.

Uit de test komen een aantal specifieke bevoordeligen naar voren, waaronder bijvoorbeeld een hoog verwarmingsrendement, niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Daarnaast heeft de ecoTEC plus een hoog tapwaterrendement en produceert de ketel razend snel heet water. U hoeft de kraan dus nooit meer 10 minuten te laten lopen voordat u eindelijk eens warm water heeft. Ook kan de ketel op uiterst laag vermogen werken, wat u natuurlijk weer direct in de portemonnee scheelt.

Staat u dus op het punt om een nieuwe CV ketel aan te schaffen? Denk er niet te lang over na en verdiep u zelf eens in de Vaillant ecoTEC plus.

Linkruil.org

Comments are closed.