Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Informatie over expat housing

Als het gaat om expat rentals, is Nederland een erg populair land. Met name in de grotere steden in de Randstad, bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam en Den-Haag bevinden zich ontzettend veel expats. Expats zijn werknemers afkomstig uit andere landen of steden, die tijdelijk verblijven op een andere locatie voor hun werk. De toestroom van nieuwe expats lijkt voortdurend te groeien. Expats zijn veelal hoog opgeleide werknemers, die op zoek zijn naar een tijdelijke woning, bij voorkeur volledig gemeubileerd.

Woning verhuren aan expats

Het komt erg vaak voor dat mensen hun woning verhuren aan expats. Expats zijn over het algemeen een erg betrouwbare groep mensen, waarbij je van te voren precies weet hoelang iemand zijn intrek neemt in de woning. Woningen verhuren aan expats wordt ook wel expat housing genoemd. Afspraken over expat rentals zijn te maken met verschillende gespecialiseerde partijen, of in sommige gevallen ook rechtstreeks met het bedrijf zelf.

Mag ik mijn woning aan een expat verhuren?

Wanneer je jouw woning wilt verhuren aan een expat, moet je rekening houden met een aantal specifieke voorwaarden. De woning moet in eerste instantie jouw eigendom zijn en je moet toestemming hebben van de VVE en de kredietverstrekker. Daarnaast moet de woning geliberaliseerd zijn, wat betekent dat deze aan het puntensysteem van de overheid voldoet. Wanneer je aan deze voorwaarden kunt voldoen, is jouw woning expat verhuur klaar!

Ben je overtuigd en wil je graag jouw woning verhuren aan expats? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij bijvoorbeeld: Moving-In.nl, partner op het gebied van expat rentals.

Linkruil.org

Comments are closed.