Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Infrarood cabine, kookeiland of meubilair? Bespaar door te kiezen voor een showroommodel

Iedereen heeft dromen en wensen. De één groter dan de ander. Wat zou jij doen als je een geldprijs won of een flinke bonus zou krijgen? Het maken van een wereldreis scoort vast hoog, maar ook luxe producten als een nieuwe auto, kookeiland, infrarood cabine of compleet nieuw meubilair zijn veelgehoorde antwoorden. Toch blijkt het niet eens altijd nodig de loterij te winnen om dergelijke aankopen te kunnen doen. Wanneer je slim winkelt, kun je namelijk een hoop geld besparen.

Ga op zoek naar winkels met een outlet of waar ze regelmatig showroommodellen verkopen. Dit hoeft dus geen winkel te zijn met producten van slechte kwaliteit. Integendeel zelfs. Ook in de beste zaken moeten ze plaats maken voor nieuwe collecties en producten die in de showroom hebben gestaan, kunnen nu eenmaal niet tegen nieuwprijs verkocht worden. Kortingen op showroommodellen kunnen oplopen tot 60% en soms zelfs wel 70%. Met zulke hoge kortingen komt de aanschaf van een kookeiland of infrarood cabine ineens wel heel dichtbij!

Er is wel een punt waar rekening mee gehouden dient te worden. Vanwege de enorme kortingen kunnen garanties die normaliter worden gegeven vervallen. Informeer daarom altijd goed naar de voorwaarden voordat je een aankoop doet. Ook komt het vaak voor dat een showroommodel direct mee naar huis genomen kan worden of tegen een geringe prijs thuisbezorgt kan worden. Indien je het product graag gelijk mee naar huis wilt nemen, dien je uiteraard rekening te houden met het vervoer hiervan.

Een showroommodel heeft een bepaalde afmeting en zal niet altijd overal passen. Bepaal van tevoren dan ook of de afmetingen passen in de daarvoor bestemde ruimte bij jou thuis. Veel zaken leveren hun producten op maat. Indien de afmeting echt niet geschikt is voor bij jou thuis, vraag dan wat de mogelijkheden zijn op het gebied van maatwerk. Ook werken goede zaken met professionele monteurs. Indien u een keuken koopt bijvoorbeeld, kunt u vragen of deze de montage hiervan voor rekening willen nemen. Zo heeft u zelf nergens omkijken naar.

Uiteindelijk rest je nog maar één ding; en dat is genieten van je uiterst voordelige en gloednieuwe aankoop!

Linkruil.org

Comments are closed.