Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

infrarood sauna is geweldig

Alle medewerkers infrarood sauna is geweldig en leden van het Parlement mogen gratis gebruik maken van de bovenste uitgeruste 65 m² fitnessruimte. Ongeveer 600 potentiële atleten zijn samen met de Fellows van de Maximilianeumsstiftung en de leden van de provinciale persconferentie. “Ik denk dat ten minste tien procent regelmatig gebruik van de Studio”, zegt Reichenberger.

Fiscale professional is een van de meest vurige van de apparaten. Vaak ontmoet hij er met inbegrip van Bernd Sibler, CSU staatssecretaris in het ministerie van onderwijs, parlementaire Vice voorzitter Peter Meyer en Günther Felbinger (beide gratis kiezers). SPD Bondsdag fractievoorzitter Markus Rinderspacher hebben ook al zijn gespot. Alle reizen vervolgens naast stenografen of medewerkers van de Fahrdiensts van de 15 high-tech apparaten met mobiele verbinding en TV-monitor. “Some come in de ochtend, sommige in de lunchpauze of zelfs op zondag in”, zegt Reichenberger. Soms zelfs slangen op het gewenste apparaat formulier op sessie dagen.

Sportieve modieuze parlementariërs zijn in de landelijke trend: eind 2013 8,6 miljoen mensen in een sportschool werden geregistreerd volgens een recente studie van de consulting firma Deloitte. Het lidnummer 2013 zelfs met 8,1 procent is gegroeid in vergelijking met het voorgaande jaar.

De Studio in de Landdag bestaat sinds 2012. 24 uur per dag, zeven dagen per week is geopend het sinds. Alles wat de parlementariërs nodig aan de slag is een apparaat opleiding Reichenberger of een collega. “Het bleek dat ik rond vele briefings rond het begin van het jaar”, zegt hij.

Linkruil.org

Comments are closed.