Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Interieur met natuurtinten

Natuurtinten in je interieur zorgen voor een rustige uitstraling. Vooral als je geen behoefte hebt aan drukke felle kleuren in je interieur, dan zullen natuurtinten een heel goed alternatief zijn. Er zijn enkele interieurstijlen die je kunt toepassen als je natuurtinten in je interieur prefereert. Denk hierbij aan een Scandinavisch interieur, een oosters interieur, maar ook een industrieel interieur blinkt uit in neutrale kleuren. Dit kunnen natuurtinten zijn, maar grijs is ook een rustige kleur die hier goed past. Als jij ook voor natuurtinten of grijs kiest in je interieur, dan moet je daar ook je raambekleding op afstemmen.

Raambekleding in rustige kleuren

Naast het type raambekleding is de kleur van je raambekleding ook erg belangrijk. Voor een kleine woonkamer zal lichte raambekleding goed uitkomen. Dit zal de ruimte optisch grotere maken en voorkomt dat je tegen een donker vlak moet aankijken. Ook natuurtinten zullen onder een lichte kleur vallen en deze kleur past in diverse interieurstijlen. Heb je wel eens aan grijze jaloezieën gedacht? Grijs kan voor veel interieuronderdelen gebruikt worden, maar voor raambekleding is dit niet een heel gebruikelijke kleur. Juist daarom is het overwegen van grijze jaloezieën de moeite waard.

Welke soort grijze jaloezieën?

Kies je voor grijze jaloezieën, dan heb je de keuze uit verschillende soorten materialen. Grijze pvc en aluminium jaloezieën hebben van nature al een grijsachtige kleur en zal het vooral in een industrieel interieur goed doen. In dit interieur wordt sowieso al veel gebruik gemaakt van dit soort materiaal. Maar wil je toch een wat warmere uitstraling, kies dan voor grijze houten jaloezieën. De natuurlijke en warme uitstraling van hout zullen je interieur een gezellige uitstraling geven. De kleur grijs is een neutrale kleur dat niet teveel opvalt, maar voor veel interieurstijlen is dit ook niet de bedoeling. Kies je voor grijze jaloezieën in een strak modern en wit interieur, dan zal de grijze kleur een mooi contrast geven.

Linkruil.org

Comments are closed.