Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Interieur trends

Wil je graag inspiratie voor een leuke inrichting van je tuin? Hierbij een aantal leuke ideetjes om je tuin gezellig te maken. Allereerst zijn grote en  strakke tegels erg populair en netjes en kunnen met veel gecombineerd worden in de tuin. Een ander element dat echt in de tuin moet komen, is een mooie zithoek. Kiezelstenen zijn ook een element dat je vaak terugziet in een mooie strakke tuin. Deze kan je ook op verschillende manieren implementeren in de tuin. De kleuren voor 2018 zijn wit in combinatie met opvallende kleuren zoals appeltjes groen, oker en oranje. Het is in 2018 vooral belangrijk om comfort met natuurlijke materialen te combineren. Denk aan veel breiwerk en dergelijke.

Veel planten
Een natuurlijke uitstraling is het helemaal in 2018. Veel groen en planten worden gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout en touw. Prints en natuurlijke stofjes zie je ook veel terug in de woontrends van tegenwoordig. Denk bijvoorbeeld aan de jungle trend. Mooie jungle afbeeldingen op bijvoorbeeld kussentjes of kleden of zelfs behang, het kan allemaal. We zien ook veel geometrische vormen terugkomen in de trends van vandaag. Daarnaast zien we veel hout en scandinavische invloeden terugkomen in de huizen van nu. Hou jij van holografische elementen? Dat is in 2018 ook een trend die we veel gaan terug zien! Alles mag holografisch, zelfs je bestek. Exotische trends blijven ook nog steeds in, denk aan felgekleurde kussentjes of kleden tot aan felle meubelstukken. Niks is te felgekleurd bij deze trend, combineer ook alles met elkaar! Het kan niet gek genoeg.

Veranda voor in je tuin
In een moderne tuin kan een veranda ook niet ontbreken. Dit biedt een leuk zitje wanneer het bijvoorbeeld regent of wanneer je schaduw zoekt als het warm is buiten. Veranda’s zijn er in veel verschillende soorten en maten waardoor je echt je eigen veranda uit kan kiezen. Ook deze is natuurlijk in de laatste trends te verkrijgen.

Linkruil.org

Comments are closed.