Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Is uw huis inbraakveilig?

U woont al jaren in het zelfde huis en er is nog nooit wat gebeurd. Dat wil nog niet zeggen dat er nooit wordt ingebroken bij u. Het kan zomaar van de één op de andere dag raak zijn en u bent al uw waardevolle spullen kwijt. Dan baalt u ervan dat u niks heeft gedaan aan inbraakpreventie. Het is zo makkelijk, andere sloten en anti-inbraak trips. Als u dat heeft aangeschaft en heeft geïnstalleerd dan is de kans op een inbraak bij u in huis al een stuk kleiner.

De juiste sloten

De juiste sloten maken een groot verschil. Als een inbreker sloten zien met een keurmerk dan proberen ze deze vaak al niet meer open te breken. Ze weten dat die sloten bijna niet open te krijgen zijn zonder sleutel. Daarom is het van belang om het juiste hang- en sluitwerk op uw woning te monteren. Wij hebben nagenoeg bijna alle soorten sloten op voorraad. Ook bijna al onze sloten hebben een politiekeurmerk, dit houdt in dat deze sloten nog moeilijker open te krijgen zijn.

Slotenmaker

Heeft u net een nieuw huis gekocht en bent u nog niet bekent in het centrum en weet u niet waar een erkende slotenmaker zit? Geen probleem, u kunt bij Slotenmaker Garant terecht, wij zitten door heel het land en wij willen u met alle kennis die wij hebben over sloten helpen. Tevens zijn wij dag en nacht bereikbaar met dank aan onze 24/7 service. Dus is er net bij u ingebroken en er is een ruitje in geslagen en uw sloten zijn geforceerd? Of hebt u zichzelf buitengesloten dan zijn wij gewoon bereikbaar en u kunt ons gewoon bellen of bereiken via onze site. U kunt daar geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw opdracht die u heeft liggen voor ons.

Linkruil.org

Comments are closed.